BASALT OLEN


Een appartement kopen in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je een appartement kopen in Olen? Aan de Oevelseweg ontwikkelen wij nieuwbouwproject Basalt. We bouwen er prachtige, ruime appartementen met grote glaspartijen en ruime terrassen. Onze appartementen kijken uit over een gedeelde parktuin, ontwikkelt door tuinarchitecten Avantgarden. Met een groot grasveld maar ook veel planten en bomen die voor schaduw zorgen is dit een groene oase in het dorp van Olen. Je kan zelf nog kiezen hoe je de appartementen afwerkt naar eigen smaak. De appartementen die je kan kopen in Olen, hebben een gevel van rode baksteen voor een tijdloos uiterlijk en zijn heel goed geïsoleerd, waardoor we je een lage energiefactuur kunnen garanderen.

Koop je appartement in Olen, een parel in de Kempen

Als je een appartement wil kopen in de Kempen, dan is Olen de juiste keuze. In Olen heerst een authentiek dorpsgevoel. Het is een rustig dorp met mooie natuur om te wandelen, joggen of fietsen. Op een steenworp van onze appartementen zijn er een school, bibliotheek en enkele gezellige cafés. Als je een appartement wilt kopen in een dorp in de Kempen, zit je hier op je plek. Jaarlijks zijn er enkele evenementen waar het hele dorp aanwezig is: muziekfestival Gladiolen en het lichtfestival Candle Lighting. Op vijf km van Olen ligt Bobbejaanland. Ideaal voor een fijne uitstap met de kinderen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Een appartement kopen bij nieuwbouwproject Basalt in Olen, dat is kiezen voor rust, en bereikbaarheid, maar ook voor een tijdloze woning met alle moderne voorzieningen. Wil je een prachtige woning met grote parktuin, tussen het groen maar toch in het dorpscentrum? Dan zit je hier op je plaats Wil je graag meer info? Je kan ons mailen op info@trendvastgoed.be met al je vragen. Die beantwoorden we graag. Bekijk zeker ons aanbod aan appartementen. Zoek je eerder een halfopen of gesloten huis? Ook die zijn er bij Basalt. We kijken ernaar uit om van je te horen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop je appartement in Olen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.