BASALT OLEN


Wil je een nieuw appartement kopen?


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je graag een nieuw appartement kopen in de Kempen? Wat dacht je van Olen, een fijn dorp met authentieke sfeer in het hart van de Kempen? We stellen je graag nieuwbouwontwikkeling Basalt voor. Met veel respect voor de omgeving hebben we in het dorpscentrum van Olen een oude garagesite omgetoverd tot een nieuwbouwproject met veel groen. Olen is een fijne gemeente met mooie natuur waar de mensen elkaar nog kennen. Er heerst een rustige sfeer, maar Olen heeft wel een goede bereikbaarheid naar Antwerpen en Hasselt, en de omliggende steden Geel en Herentals,  zowel met de auto als de trein.

Een nieuw appartement kopen in de Kempen

We hebben de appartementen in nieuwbouwproject Basalt gebouwd met oog op de toekomst. Hoge isolatiewaarden houden jouw energiefactuur laag. De grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en de appartementen hebben een groot terras. De grote gedeelde parktuin, ontworpen door tuinarchitecten Avantgarden, blijft het hele jaar mooi. Er is een groot grasveld, verschillende bomen die schaduw geven en plaats om te zitten op bankjes. Het is kortom heel aangenaam vertoeven in onze nieuwe, ruime appartementen die je nu kan kopen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Ben je op zoek naar een nieuw appartement om te kopen in de Kempen? We kunnen je Olen warm aanraden. Met een heerlijke dorpssfeer, een goede bereikbaarheid en veel groen heeft de gemeente alle troeven die je zoekt. Onze prachtige nieuwbouwappartementen bieden alle moderne comfort aan. Naast appartementen verkopen we ook huizen, zowel gesloten als halfopen. Ons project is er één dat tijdloos is, met respect voor mens en milieu gebouwd. Contacteer ons om een bezoek in te plannen of als je nog met vragen zit. Die beantwoorden we met plezier.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop nu een nieuw appartement in de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.