BASALT OLEN


Wil je een nieuw huis kopen?


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je graag een nieuw huis kopen? Wat dacht je van de Kempen? In Olen bouwen we aan nieuwbouwproject Basalt. Een klassiek ogend project, met alle moderne voorzieningen die je kan verwachten van een nieuwbouw van hoge kwaliteit. Gebouwd met oog voor omgeving en milieu, in een dorpse setting met veel groen. Olen heeft alle voordelen van een klein dorp, maar is wel heel goed bereikbaar. Met de trein ben je snel in Geel en Herentals, en reis je vlot naar Antwerpen en Hasselt. Met de auto ben je meteen op de E313 richting Antwerpen of Hasselt.

Een nieuw huis kopen in de Kempen

Onze woningen zijn voorzien van een garage of carport en een tuin. Met grote glaspartijen is er veel lichtinval en een heel ruimtelijk gevoel. De woningen zijn bijna-energieneutraal. Naast een lage energiefactuur levert dat jou een lage onroerende voorheffing op. De woningen passen dankzij hun zadeldak en lage kroonlijst goed in de omgeving. De rode baksteen zorgt voor een tijdloze look. Wil je graag een nieuw huis kopen in de Kempen met alle moderne voorzieningen, een smaakvol exterieur en een groene omgeving? Dan ben je bij Basalt aan het juiste adres. Je kan er halfopen bebouwingen met carport vinden en gesloten bebouwingen met garage. Wil je liever een appartement met groot terras en gedeelde parktuin kopen? Ook die kan je terugvinden bij ons in Olen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Als je een nieuw huis wilt kopen in de Kempen, zit je bij ons in ons nieuwbouwproject in Olen helemaal goed. Een fijn dorp en smaakvolle nieuwbouwontwikkeling is de succesformule waarrond we Basalt bouwden. Kom langs om onze woningen te bekijken. Maak een afspraak en dan zien we elkaar snel. Bekijk zeker ons project. We kijken ernaar uit iets van je te horen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop je nieuwe huis in de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.