BASALT OLEN


Wil je een nieuwe woning kopen?


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je een nieuwe woning kopen in de Kempen? Bekijk ons nieuwbouwproject in Olen. Onze stijlvolle ontwikkeling heeft zowel appartementen als gesloten en halfopen huizen. We hebben voor een tijdloze look gekozen die perfect bij de omgeving past. We kiezen ook vol voor de toekomst, want al de nieuwe woningen die je bij ons kunt kopen zijn BEN: bijna-energieneutraal. Zo bespaar jij op je energiefactuur. Ben je van plan om een nieuwe woning te kopen in de Kempen? Hou je van een typische dorpssfeer met veel groen? Dan is Basalt iets voor jou.

Wil je een nieuwe woning kopen?

26 appartementen, zes halfopen en drie gesloten woningen. Dat is Basalt in Olen. Onze halfopen woningen hebben een carport, de gesloten woningen een garage. Beide hebben een tuin die eenvoudig in onderhoud is. Onze appartementen zijn voorzien van grote terrassen en delen een prachtige parktuin, ontworpen om van lente tot winter mooi te staan. Met gras, inheemse beplanting en bomen die hun schaduw werpen op bankjes en zitplaatsen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Kom prachtig wonen in de Kempen

Kom in Olen genieten van de natuurpracht van de Kempen. Wandelen of joggen doe je in natuurgebieden het Olens Broek en Teunenberg. Wil je dicht bij huis op gezinsuitstap? Bobbejaanland ligt op vijf km van de deur. Jaarlijks zijn er in Olen fijne evenementen zoals muziekfestival Gladiolen en lichtfestival Candle Lighting. Wil je een nieuwe woning kopen in de Kempen, met alle rust van een dorp, maar met toch veel leven? Dan moet je bij ons in Olen zijn.

Ben je helemaal overtuigd? Bekijk zeker ons aanbod. Als je meer wilt lezen over de omgeving kan je dat hier doen. Wil je graag langskomen? Stuur ons een mailtje op info@trendvastgoed.be, dan plannen we een afspraak in. Als je op zoek bent naar nieuwe immo zit je goed bij ons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in één van onze nieuwbouwwoningen in Olen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop je nieuwe woning in de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.