BASALT OLEN


Te koop in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Zoek je een woning die te koop staat in Olen? Ons nieuwbouwproject Basalt is bijna af en onze woningen staan nu te koop, vlak bij het centrum van Olen. Ons project bestaat uit 26 appartementen, zes halfopen en drie gesloten woningen en een grote parktuin. Je kan de woningen nog afwerken hoe je dat zelf graag wilt. De gebouwen zijn vanbuiten smaakvol afgewerkt zodat ze perfect in de omgeving passen. Zo is er gekozen voor een traditionele rode baksteen en een zadeldak voor een tijdloze look. Uiteraard zijn de woningen gebouwd met alle moderne voorzieningen en met aandacht voor het klimaat.

Onze woningen te koop in Olen

Als je zoekt naar een woning met een lage ecologische voetafdruk, kunnen we je met trots zeggen dat we bij Basalt het BEN-label hebben. Dit wil zeggen dat onze woningen bijna-energieneutraal zijn. Het kost dus weinig energie om de woningen op te warmen of te ventileren. Dit zie je meteen aan je energiefactuur en ook je onroerende voorheffing zal beduidend minder zijn. De grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. Onze nieuwbouw, te koop in Olen, voldoet aan al je wensen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Olen, dat is heerlijk wonen in de Kempen

Wonen in Olen is wonen in een fijn, rustig dorp in het hart van de Kempen. Er heerst een authentieke dorpssfeer waar mensen elkaar nog kennen. De typische Kempische natuurpracht is er vlak bij de deur. Er zijn goede verbindingen met Hasselt en Antwerpen via de E313 en het treinstation, op 10 minuten wandelen. Het pretpark Bobbejaanland ligt op vijf km, ideaal voor een gezinsuitstap vlak bij de deur. In Olen ben je overal dichtbij en toch in een oase van rust in één van onze nieuwe woningen.

Heb je al zin om je huis in Olen te kopen? Of heb je nog vragen? We beantwoorden ze met plezier. Bekijk zeker ons mooie aanbod aan woningen. Of je nu een appartement met groot terras aan onze prachtige parktuin wilt kopen, of liever een huis met carport met drie slaapkamers, bij Basalt zit je goed. Onze woningen, te koop in de Kempen, in Olen, zullen je verwonderen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop je woning in Olen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.