BASALT OLEN


Natuurpracht van lente tot winter


Tuinarchitecten Avantgarden uit Wijnegem ontwierp een prachtige parktuin die het dorpse gemeenschapsgevoel reflecteert. Hier leer je je buren beter kennen, geniet je samen van de seizoenen en van je vrije tijd.

De tuin krijgt een groot gazon, bankjes om uit te blazen, volwaardige bomen die de lucht zuiveren en een uitgekiende beplanting waardoor de tuin in elk seizoen aanlokkelijk oogt.

Olen is een middelgrote gemeente met zo’n 12.000 inwoners. Het bestuur organiseert het hele jaar door verschillende evenementen, zoals muziekfestival Gladiolen en het romantische avondspektakel Candle Lighting. Pretpark Bobbejaanland ligt amper 5 km verder. En wie graag de wandel- of joggingschoenen aantrekt, kan zich uitleven in het Olens Broek en Teunenberg.


Groene parel in de Kempen


De E313 en het dichtbijgelegen station zorgen voor een vlotte verbinding naar Hasselt en Antwerpen. Olen ligt ook vlakbij Herentals en Geel.

Middenin het levendige centrum

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Centraal, levendig én groen

Basalt ligt middenin het centrum van Olen. Rechtover de bib, op wandelafstand van de bakker en alle andere voorzieningen. Ook het station ligt op amper 1 km.

Herentals

9 min
6 min

Geel

20 min
5 min

Antwerpen

35 min
50 min

Hasselt

30 min
1 uur

Overal vlakbij


Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.