BASALT OLEN


Een no-nonsense buurt waar de mensen elkaar nog kennen


Op de site van Volkswagengarage Mertens ontwikkelt Elements Development het nieuwbouwproject Basalt: een gezellig woondomein voor iedereen die dat onvervalste dorpsgevoel zoekt.

Basalt, dat is:

  • 26 appartementen 
    met een rijke lichtinval en toegang tot de grote parktuin
     
  • 6 halfopen en 3 gesloten woningen
    met onderhoudsvriendelijke tuin en een eigen garage of carport

Appartementen & woningen

Elke woning binnen Basalt is slim ontworpen zodat je een open, ruimtelijk gevoel krijgt. De woningen worden afgewerkt volgens jouw smaak en de meeste hebben ook de mogelijkheid om de zolder om te bouwen tot extra leefruimte.


Doe helemaal je zin


Lichte leefruimtes

De instapklare appartementen zijn uitgerust met grote terrassen en enorme glaspartijen die het licht maximaal laten binnenstromen. De groottes variëren van 75 tot 120 m2 en je kiest uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

Ontdek wat er beschikbaar is

B-Architecten kreeg de opdracht om een gebouw te tekenen dat zowel modern als klassiek is. Het resultaat heet Basalt en past perfect in de omgeving. Basalt kreeg een lage kroonlijst, een zadeldak en een klassieke rode baksteengevel, maar ook subtiele moderne detaillering rond de ramen.


Respect voor het dorpskarakter


Alle woningen zijn BEN: bijna energieneutraal. Dat wil zeggen dat ze heel weinig energie verbruiken voor verwarmen, koelen, ventileren en warm water. Al die ecologische inspanningen leveren je een lagere energiefactuur op én een vermindering van je onroerende voorheffing.


Basalt is gebouwd met oog op de toekomst


Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.