BASALT OLEN


Interessante immo in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Ben je op zoek naar immo in Olen? Misschien is het nieuwbouwproject van Basalt iets voor jou. In hartje Olen ontwikkelen we een heerlijk gezellig woondomein. Olen, in het hartje van de Kempen , dat is een typische dorpssfeer, veel groen en toch een goede bereikbaarheid. Naar Herentals en Geel, maar ook naar Hasselt en Antwerpen. En dat met de trein, die vlak bij ons project stopt in het pittoreske station van Olen. Wil je graag immo kopen in de Kempen? Dan is Olen met zijn onvervalste dorpssfeer, een fijne dorpskern en rustig wonen de ideale keuze. Als je graag gaat wandelen, is er het Olens broek en voor wie het allemaal wat wilder mag, is Bobbejaanland vlakbij.

Immo in de Kempen, in Olen, voor de echte dorpsbewoner

Basalt, ons nieuwbouwproject aan de Oevelseweg, is een modern immoproject met respect gebouwd voor de omgeving. Naast alle moderne luxe hebben we de woningen voorzien van een zadeldak en klassieke rode baksteen. Zo vallen ze niet uit de toon in de dorpskern. We hebben uiteraard ook aan het milieu gedacht en kunnen met trots zeggen dat alle woningen BEN zijn: bijna-energieneutraal. Zo is jouw energiefactuur niet te hoog. Daarnaast hebben onze woningen prachtige grote ramen die voor veel lichtinval zorgen en aangename terrassen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Koop je nieuwbouwwoning in Olen. Er zijn nog enkele gesloten en halfopen woningen beschikbaar en prachtige appartementen die toegang hebben tot een heerlijke parktuin. De parktuin, die ontworpen is door Tuinarchitecten Avantgarden, is zo ontworpen dat hij er heel het jaar prachtig bij staat. Iedereen die op zoek is naar moderne immo in de prachtige Kempen kan bij ons terecht. Of je nu één, twee of drie slaapkamers zoekt. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van jou te horen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop immo in Olen, in het hartje van de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.