BASALT OLEN


Appartement te koop in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Ben je op zoek naar een appartement dat te koop staat in Olen? Welkom bij nieuwbouwproject Basalt. Wij ontwikkelen momenteel nieuwbouwappartementen in Olen, in de Kempen, perfect ontworpen naar jouw noden. Onze appartementen hebben grote ramen met veel lichtinval en ruime terrassen. Ons project, dat in het hartje van Olen ligt, heeft een groene parktuin die speciaal ontworpen is om het hele jaar door mooi te staan. Je kan zelf nog aanpassingen laten doen in de appartementen om alles volledig naar jouw smaak en wensen af te werken. Bekijk zeker alle troeven die Olen te bieden heeft, zoals het mooie Olens Broek of het nabijgelegen Bobbejaanland.

Ons nieuwbouwappartement, te koop in Olen

We hebben ons project, dat bestaat uit 26 nieuwbouwappartementen, speciaal ontworpen zodat het binnen de dorpskern van Olen zou passen. Met rode baksteen en een traditioneel zadeldak valt het niet uit de toon in de omgeving. Dat wil niet zeggen dat er geen moderne toetsen aan toegevoegd zijn voor extra comfort. Zo zijn er grote ramen met veel lichtinval. We hebben ook aan het milieu gedacht en kunnen met trots zeggen dat al onze nieuwbouwappartementen in Olen bijna-energieneutraal zijn. Dat is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee: je zal ongetwijfeld een lage energiefactuur hebben én minder belastingen moeten betalen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Ben je klaar om naar een nieuwbouwappartement te verhuizen dat te koop staat in de Kempen? In het mooie Olen kan je bij ons nieuwbouwappartementen kopen midden in het groen. En dat in een buurt met leuke dorpssfeer. Bekijk zeker ons project als je meer wilt weten. Naast appartementen verkopen we ook halfopen woningen met garage en gesloten bebouwingen, ook met garage. Er is voor elk wat wils in ons nieuwbouwproject Basalt. Een extra troef is zeker de basisschool die op een steenworp ligt. Samen met het grote grasveld in de parktuin is dit een echte droom voor een gezin met jonge kinderen. Bekijk het aanbod hier en twijfel niet om contact met ons op te nemen als je nog met vragen zit of de plannen eens wil bekijken.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop een nieuwbouwappartement in Olen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.