BASALT OLEN


Gesloten bebouwing in de Kempen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Ben je op zoek naar een gesloten bebouwing in de Kempen? Ons nieuwbouwproject in Olen, Basalt, kan je vast bekoren. Je gesloten bebouwing ligt in het aangename dorpscentrum van Olen, midden in de Kempen. Olen is een kleine gemeente met authentieke dorpssfeer. Het is er rustig, er is veel groen en er zijn enkele mooie natuurgebieden in de omgeving. De verbindingen via de weg en het openbaar vervoer naar omliggende steden Geel en Herentals is uitstekend. Maar ook Antwerpen en Hasselt zijn makkelijk te bereiken. Jaarlijks kan je naar het fijne muziekfestival Gladiolen en voor een gezinsuitstap is Bobbejaanland maar vijf km verder.

Koop een gesloten bebouwing in de Kempen met alle comfort

Met veel aandacht voor de omliggende woningen hebben we gekozen voor een klassieke rode baksteen, waardoor onze ontwikkeling mooi opgaat in de rest van de omgeving. Zo blijft het authentieke karakter van het dorp behouden. De woningen hebben een carport en tuin en zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen. De woningen kunnen nog afgewerkt worden hoe jij dat wil. Er zijn grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. Je vindt een tijdloze gesloten bebouwing terug in het hart van de Kempen. Wil je liever een appartement kopen met groot terras? Als je een nieuw huis wil kopen, zit je bij ons op de juiste plek. Ook die zijn aanwezig in onze ontwikkeling Basalt, het prachtig nieuwbouwproject in Olen.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Koop je gesloten bebouwing in de Kempen en geniet van het heerlijke Olen, een hechte gemeente met fijne mensen. Heb je nog vragen? Bekijk het volledige project of vul het contactformulier in en we beantwoorden ze graag voor jou. Ben je helemaal verkocht? Bekijk het aanbod en plan een bezoek in.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop nu je gesloten bebouwing in de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.