BASALT OLEN


Ons nieuwbouwproject in Olen heeft alle troeven in huis


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Zoek je naar een woning in een nieuwbouwproject in Olen? Basalt, ons nieuwbouwproject aan de Oevelseweg, is er één met alle troeven die je kan verwachten, en nog veel meer. Onze woningen zijn omgeven door groen en liggen midden in de rustige dorpskern. Ze zijn goed geïsoleerd en zijn daarom BEN: bijna-energieneutraal. De grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en de gedeelde parktuin, vormgegeven door tuinarchitecten Avantgarden, ziet er het hele jaar door prachtig uit. Ons nieuwbouwproject in Olen, dat midden in de Kempen ligt, is ook ideaal voor jonge gezinnen. Met veel buitenspeelruimte in de tuin, een school die op een steenworp ligt en zelfs Bobbejaanland, dat op 5km ligt, zullen je kinderen zich niet vervelen.

Een nieuwbouwproject in het gezellige Olen

Een nieuwbouw kopen in Olen, dat is tekenen voor een authentieke dorpssfeer midden in de Kempen. Een dorp waar de mensen elkaar nog kennen, met fijne evenementen zoals muziekfestival Gladiolen, maar ook voldoende rust. Ga je graag wandelen of fietsen? Het Olens Broek en Teunenberg zijn prachtige natuurgebieden vlak bij de deur. Als je het liever buiten je eigen dorp zoekt, geraak je gemakkelijk met het openbaar vervoer in de nabijgelegen steden Geel en Herentals. Ook naar Antwerpen en Hasselt is er een rechtstreekse treinverbinding. Heerlijke rust én een goede verbinding naar de stad: onze nieuwbouw in Olen heeft het allebei.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Ons nieuwbouwproject is voorzien van al het moderne comfort

De woningen in ons nieuwbouwproject in Olen zijn ontworpen om aan alle moderne noden te voldoen. Er is een open, ruimtelijke gevoel, grote terrassen en veel natuurlijk licht. Door de goede isolatie heb je een lage energiefactuur in de winter en is het koel in de zomer. We hebben onze nieuwbouw in Olen met respect voor de omgeving ontworpen. Het traditionele zadeldak en de gevel met rode baksteen vallen niet uit de toon in de gezellige dorpskern. Kopen bij ons in Olen is kiezen voor modern comfort in een smaakvolle setting.

Ben je helemaal verknocht aan het idee om een nieuwbouwwoning in Olen te kopen? Dan ben je bij Basalt op de goede plek. Ons nieuwbouwproject bevat ruime appartementen met een gedeelde parktuin en woningen met garage. Bekijk zeker ons rijke aanbod. Zit je nog met vragen? Contacteer ons dan even via het formulier. We maken graag tijd om al je vragen te beantwoorden. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons nieuwbouwproject in Olen, in het hart van de Kempen.

 

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Bekijk ons aanbod

Koop je nieuwbouwwoning in de Kempen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.