BASALT OLEN


Een huis kopen in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je een huis kopen in Olen? Welkom bij Basalt, een nieuwbouwproject in het centrum van de gezelligste gemeente van de Kempen. Bij ons kan je halfopen bebouwingen, gesloten bebouwingen en appartementen kopen. Onze woningen zijn gebouwd met respect voor de omgeving en met één oog op de toekomst. We hebben gebruik gemaakt van een tijdloze rode baksteen, een lage kroonlijst en een klassiek zadeldak met moderne accenten, bijvoorbeeld rond de ramen. Zo vallen de woningen niet uit de toon in het aangename dorpscentrum. Onze woningen zijn BEN: bijna-energieneutraal. Voor jou betekent dit een lage energiefactuur en vermindering van je onroerende voorheffing.

Koop je huis in de Kempen in Olen

Ben je een Kempenaar in hart en nieren? Of wil je verhuizen naar de mooiste streek van Vlaanderen? Kies ervoor om je huis te kopen in Olen, je zal er geen spijt van krijgen. Olen heeft een unieke, hechte dorpssfeer en is omgeven door groen. Met natuurgebieden zoals het Olens Broek en Teunenberg is het heerlijk om er te wandelen, fietsen of joggen. Een goede ligging vlak bij steden als Geel en Herentals en met vlotte bereikbaarheid naar Antwerpen en Hasselt maakt het helemaal af. Dat is waarom een huis kopen in Olen zo’n goed idee is.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Ben je helemaal verkocht? Wacht niet om je huis te kopen in Olen, in de Kempen en geniet mee van al het moois dat deze streek te bieden heeft. Bekijk ons aanbod en maak je keuze. Naast gesloten bebouwingen met garage en tuin en halfopen bebouwingen hebben we ook ruime appartementen die aan een prachtige parktuin liggen in de aanbieding. Contacteer ons als je nog met vragen zit of om een afspraak te maken. Dan kan een prachtige nieuwbouwwoning in Olen binnenkort van jou zijn.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop nu je huis in Olen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.