BASALT OLEN


Een halfopen bebouwing kopen in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Wil je een halfopen bebouwing in het centrum van Olen kopen? Basalt, aan de Oevelseweg, is een nieuwbouwontwikkeling waar je zo’n woning kan kopen. Onze woningen zijn voorzien van grote glaspartijen, hebben een onderhoudsvriendelijke tuin, een carport en drie slaapkamers. We ontwikkelen Basalt met respect voor de omgeving. Daarom kiezen we voor een traditionele rode baksteen en zadeldak. Dit past perfect bij de omgeving en zorgt voor een gezellig woondomein. We bieden hier in Olen een tijdloze halfopen bebouwing aan met moderne voorzieningen en uitstekende isolatiewaarden.

Jouw halfopen bebouwing in Olen, in het hartje van de Kempen

Onze halfopen bebouwing ligt in Olen, in het hart van de Kempen. Dat wil zeggen dat je geniet van een  gezellige dorpssfeer, veel groen en typische Kempische natuurpracht. Wandelen en joggen doe je in het Olens broek. Wil je op gezinsuitstap vlak bij de deur? Bobbejaanland is maar vijf minuutjes rijden. Onze ontwikkeling ligt bij een lagere school, ideaal dus voor een gezin met kleine kinderen. Centraal gelegen, toch rustig, met goeie verbindingen naar omliggende steden, dat is Basalt in Olen. We hebben zowel halfopen als gesloten bebouwingen in ons aanbod.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Interesse in onze halfopen bebouwing in het hartje van de Kempen? Of ben je toch eerder op zoek naar een appartement met terras en mooie parktuin? Ben je helemaal verknocht aan Olen en op zoek naar immo? Bij Basalt ben je op de juiste plek voor een huis te koop in Olen. Onze prachtige nieuwbouwontwikkeling midden in het groen voorziet je van al je noden en wensen. Bekijk zeker ons aanbod en laat iets weten als je nog meer vragen hebt, of als je eens langs wilt komen. Dat kan door ons een te mailen op info@trendvastgoed.be.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop je halfopen bebouwing in de Kempen in Olen

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.