BASALT OLEN


Huis te koop in Olen


✔ Mooie groene parktuin

✔ Klassiek exterieur met veel glas

✔ Typische dorpssfeer en toch bereikbaar

Zoek je een huis te koop in Olen? Wij verkopen huizen in onze nieuwbouwontwikkeling, Basalt, in het centrum van Olen. We hebben onze ontwikkeling gebouwd met respect voor het gezellige dorpscentrum van Olen. Met een lage kroonlijst, rode baksteen en een klassiek zadeldak vallen onze woningen niet uit de toon in de omgeving. Die omgeving is het centrum, vlak bij een school, treinstation en bibliotheek. Als je op zoek bent naar een woning die te koop staat in de Kempen, zijn die van ons in Olen een aanrader!

Een huis kopen dat te koop staat in centrum Olen

Zoek je een huis dat te koop staat in centrum Olen? Onze woningen zijn voorzien van al het moderne comfort. Grote glaspartijen, een onderhoudsvriendelijke tuin, een carport of een eigen garage. We werken de woningen af hoe jij dat wil en er is de mogelijkheid om de zolder nog om te bouwen tot een leefruimte. Je woning is ook gebouwd met aandacht voor het klimaat. Al onze woningen hebben het BEN-label. Dit wil zeggen dat ze bijna-energieneutraal zijn. Verwarmen, ventileren, koelen, warm water: het verbruikt allemaal zeer weinig energie. Goed voor jouw portemonnee en het milieu.

Heeft u interesse in ons nieuwbouwproject?

Contacteer ons

Woning te koop in het hartje van de Kempen

Olen is gelegen in het hartje van de Kempen. Met veel groen in de omgeving en verschillende natuurgebieden. Fijn om te wandelen, joggen of fietsen. Het is een rustige gemeente waar mensen elkaar nog kennen en waar je een authentieke dorpssfeer ervaart. Jaarlijks zijn er fijne evenementen, waar het hele dorp natuurlijk aanwezig is: muziekfestival Gladiolen en lichtfestival Candle Lighting. Ondanks de rust is de verbinding naar de omliggende steden Geel en Herentals heel vlot. Ook Antwerpen en Hasselt zijn goed te bereiken met de auto en de trein. Het treinstation is 10 minuten wandelen van een woning die te koop staat in nieuwbouw Basalt, in Olen.

Heb je gekozen voor een woning die te koop staat in de Kempen? Kiezen voor een huis in projectontwikkeling Basalt, te koop in Olen, dat is kiezen voor modern comfort in een rustige setting met veel groen. We hebben gesloten bebouwingen met garage en halfopen bebouwingen met carport in de aanbieding. Wil je liever een appartement met terras? Dat is ook aanwezig in onze nieuwbouwontwikkeling. Bekijk ons volledige aanbod aan woningen die te koop staan in Olen. Zit je nog met vragen? Contacteer ons, we beantwoorden ze graag. We kijken ernaar om uit jou te verwelkomen in je nieuwe huis, dat nu te koop staat in Olen.

Ontdek wat we aanbieden!

Bekijk ons aanbod

Koop nu een huis bij ons

Basalt Olen - Oevelseweg 17, 2250 Olen Spar Olen BAKKERIJ VAN DEN BERGH POST OLEN CHIRO ACHTER OLEN SPEELTERREIN OMNISPORTVELD APOTEEK HELLINGS Dokter OLEN STATION Basisschool "De Kriebel"

Een vraag over Basalt?
De plannen inkijken?

We maken graag tijd voor je!

Elements Development gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.